Panko Toptan Satış. Ekmek Kırıntısı toptan nerden alınır?

 

Ekmek kırıntılarını aşağıdaki yerlerden toplu olarak satın alabilirsiniz:


1. Toptan bakkal süpermarketleri: Metro Cash & Carry, Makro, Selgros gibi büyük toptancı süpermarketlerle veya diğer yerel toptancı zincirleriyle iletişime geçin. Ürün çeşitlerinde genellikle galeta unu da dahil olmak üzere çeşitli gıda ürünleri bulunur.
2. Pazarlar ve Çarşılar: Bölgenizdeki pazarları ve çarşıları ziyaret edin. Orada genellikle galeta unu ve diğer ürünler için toptan satış fiyatları sunan tedarikçiler bulabilirsiniz. Satıcılarla iletişime geçin, toplu satın alma olasılığını sorun ve ekmek kırıntılarının olup olmadığını öğrenin.
3. Gıda üreticileri ve tedarikçileri: Bölgenizdeki gıda üreticileri ve tedarikçileri ile iletişime geçin. Size toptan ekmek kırıntıları sunabilir veya ürünleriyle çalışan toptancı distribütörler önerebilirler.
4. Çevrimiçi toptan satış platformları: Alibaba, Global Sources, Toptan Satış Merkezi vb. gibi çevrimiçi toptan satış platformlarını ve gıda dağıtımcılarını kontrol edin. Tedarikçi arayabilir, onlarla iletişime geçebilir ve toplu alımların şartlarını netleştirebilirsiniz.

5. Biotar Loj. Gıda San. Tic. Ltd. Şti. toptan ekmek kırıntısı ( panko ), tempura , galeta unu toptan üreticisidir. Satınalma için info@biotar.com.tr mail adresimize veya +90 312 397 70 81 telefon numarası ile bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Toptan satış fiyatlarının ve şartlarının tedarikçiye ve bölgeye göre değişiklik gösterebileceğini lütfen unutmayın. Toplu bir satın alma yapmadan önce fiyatlar, nakliye koşulları ve ürün numunesinin mevcudiyeti hakkında bilgi istemek için birkaç tedarikçiyle iletişime geçmeniz önerilir.

LEZZETLİ VE SAĞLIKLI: GLÜTENSİZ PANKO'NUN KEŞFİ