PANKO : KLASİK ORTA BOY ( Beyaz )

Et, balık, köfte veya sebzeleri kızartırken çıtır çıtır olması, yağ çekmemesi, daha dolgun gözükmesi ve altın sarısı bir renk alarak daha hoş  görünmesi amacıyla kullanılan kaplama ürünüdür. 

PANKO : KLASİK ORTA BOY ( Sarı )

Et, balık, köfte veya sebzeleri kızartırken çıtır çıtır olması, yağ çekmemesi, daha dolgun gözükmesi ve altın sarısı bir renk alarak daha hoş  görünmesi amacıyla kullanılan kaplama ürünüdür. 

PANKO : KLASİK KÜÇÜK BOY (Beyaz)

Et, balık, köfte veya sebzeleri kızartırken çıtır çıtır olması, yağ çekmemesi, daha dolgun gözükmesi ve altın sarısı bir renk alarak daha hoş  görünmesi amacıyla kullanılan kaplama ürünüdür. 

PANKO : KLASİK KÜÇÜK BOY (Sarı)

Et, balık, köfte veya sebzeleri kızartırken çıtır çıtır olması, yağ çekmemesi, daha dolgun gözükmesi ve altın sarısı bir renk alarak daha hoş  görünmesi amacıyla kullanılan kaplama ürünüdür. 

GALETA UNU Klasik

Biotar Gıda galeta ununun her aşaması gıda güvenliği ve gıda yönetmenliğine uygun olarak kendi ürettiği taze ekmeklerden yapılmaktadır. Ürünlerde hiçbir koruyucu ve katkı maddesi kullanılmaz. Tavada kızartılacak veya fırında pişirilecek Et, balık, köfte gibi yiyeceklerin kaplamasında kullanılır, ekmeğin önce kurutulup daha sonra oğütülmesi ile elde edilen tam toz halinde olmayıp, daha küçük partikullerde granullü kaba un'dur. Gerek dolgu malzemesi, gerek kaplama ürünü olarak değişik granüllerde istenilen amaca uygun Galeta Unu ve Panko Ekmek Kırıntısı tesisimizde üretimi yapılmaktadır.

ÇOK AMAÇLI ÇITIR KAPLAMA

Çok Amaçlı Çıtır kaplama ; değişik granüllerde Panko Çıtır Ekmek karışımıdır.Et, tavuk, balık, sebze gibi tüm yiyeceklerin kaplamasına uygundur. Ekmek kırıntılarının değişik boyutlarda olması avantajı ile ürünü boşluk brakmadan sarar.

GLUTENSİZ PANKO EKMEK KIRINTISI

Glütensiz Panko, her türlü yemeğe lezzet ve çıtırlık katmak için tasarlanmıştır. Sağlıklı ve hafif dokusuyla ideal bir kaplama seçeneğidir.

TEMPURA UNU

Tempura unu nedir? Tempura unu ; soğuk su ile karıştırıldığında elde edilen hamurdan sebzelerin, deniz ürünlerin ve tavuk ürünlerinin kızartılmasında kullanılan sosun hazır un karışımıdır. Tempura unu soğuk su ile karıştırıldığında çok hafif ve akışkan bir hamurun elde edilmesini ve sos haline gelmesini sağlar. Ürünlerin dışını kaplamak için kullanılan ve çıtır çıtır sonuçların veren, japon mutfağından dünyaya yayılmış bir bulamaç halindeki sos sadece tempura unundan elde edilir. Böylelkle kızartmalarınız pişerken yağ çekmez ve çıtır çıtır bir kıvam alır. Tempura unu ayrıca Panko kaplamasından önce bulamaç olarak kullanılır.